FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2008.02.17. 00:22 P.

Élek...

... és sokak bánatára virulok. Dolgozom, tanulok. Nem tudtam elkerülni a sorsot, mostmár itthon is köcsög turistákkal foglalkozom. Egy szállodában recepciózom a suli mellett. Hát azt kell mondjam nem csak a német vendégek faszparasztok. A minap köcsög olaszok voltak itt. Kevés olyan köcsög, arrogáns nép van, mint ezek. És minden nő undorodik tőlük. Legalábbis ezt hangoztatják. De azért megbaszatnák magukat akármelyik olasz macsóval. Csak hát a becsületük nem engedi, hogy bevallják. Két hete pedig 3 angol srác volt itt. Az egyik katona volt és átvezényelték Afganisztánba, úgyhogy előtte eljöttek kicsit lazulni piciny hazánk bűzlő fővárosába. Be is mentek a városba szórakozni, aminek az lett a vége, hogy becsábították őket egy sztriptízbárba ahol ugyan azt mondták nekik,hogy 3000 forint egy sör, végül 45.000 forintot számláztak ki sörönként, behúzva tőlük laza negyedmillió forintot, majd 15.000 forintért elhozta őket a taxi 2,5 kilométert. ezek után csodálkozunk, hogy az a "Nyugat" véleménye rólunk ami?

Egyébként elég csak bekapcsolni a tévét. Mi megy benne? Feketepákó karlenget, hejlhitlerezik, Győzike válik-esküdik-válik-nyaral-ugat, Kiszeltünde vetkőzik, Havas műsort vezet és nagyplakáton reklámozzák, a Fidesz népszavaz, az MSZP a nullához konvergál, a többiek meg ülnek a langymelegben és megpróbálják teletömni a zsebüket amíg lehet.

Bukik a 4-es metró, sztrájkol a MÁV és mi csodálkozunk, hogy nem ismernek el minket külföldön. Csodálkozunk, hogy még mindig a Balkánhoz sorolnak minket. Csodálkozunk, hogy újra megjelennek a boltban a "MAGYAR, NE LOPJ!" kiírások, mikor már a rendőrök is oda járnak dezodorért.

Röviden összefoglalva a dolgot: még mindig kibaszott siralmas ez az egész ami itt megy. Elkezdhetném sorolni, hogy ki kapja be a faszom és létesítsen szexuális kapcsolatot szabadszellemű közvetlen nőnemű felmenőjével, de fölösleges, hiszen Ti is ebben a szarban éltek és látjátok mi a helyzet...

3 komment

Címkék: győzike négyes magyar máv metró egyetem kapcsolat bár ne taxi nyugat köcsög sztriptíz szexuális turisták lopj