FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2008.12.28. 20:18 P.

Szilveszter a TV előtt?

Gondolom másoknál is hetek óta nagy kérdés: Mit csináljunk szilveszterkor?

Elmehetünk otthonról bulizni. Ha házibuliba megyünk, előfordulhat, hogy szar társaság jön össze, ott az ex, ott az aki kúrogatja az exet, stb. Persze nem csak házibulizni lehet. Rengeteg jobbnál jobbnak ígérkező bulit hírdetnek szórakozóhelyek is. Befizetsz egy fél minimálbért és egész éjszaka halálra zabálhatod magad főtt virslivel és ihatod a vizezett sört, miközben a sok droiddal együtt ugrálhatsz álomhajóra és balatoni nyárra. 

Klikkelj, ha érdekel a folytatás!
Szerintünk: (3/5)
Szerinted: (3/5)

4 komment

Címkék: tv2 axn hbo rtl klub viasat bár szilveszter filmek műsorok mtv1


NAVIGÁCIÓ

2008.12.27. 21:45 P.

Külföldi rendszámmal bármit megtehetsz

Ma hazafelé tartottam az M3-ason. Utolértem egy kamiont, belenéztem a tükörbe, nem jött senki, elkezdtem indexelni, előzöm, gyorsítok, már 140 körül mentem, mikor valami elkezd villogni mögöttem. Nézem a tükörben, semmit nem látok, csak fehér lézersugarat. Hallom, hogy dudál a sugár gazdája, bár először azt hittem, hogy atomvillanás ért utól.

Klikkelj, ha érdekel a folytatás!
Szerintünk: (1/5)
Szerinted: (4,4/5)

68 komment

Címkék: külföldi m3 mindent leányfalu rendszámmal megtehetsz gázoló


NAVIGÁCIÓ

2008.12.26. 21:31 P.

Bulgáriai beszámoló #2

Ahogy ígértem, folytatom bulgáriai nyaram beszámolóját. (Emlékeztetőül itt az előző.)

 

A munkámhoz hozzá tartozik az is, hogy a redves vendégeket a repülőtéren várom. Öltöny, nyakkendő, 45 fok. A debreceni gép természetesen megint késik. Naponta 2 gépet kéne időben elindítaniuk, de az sem sikerül. Mondjuk én már annak is örülök, ha nem marad otthon a fél brigád bőröndje. Kiírják, hogy mindjárt landol a gép. Imádkozunk. Még visszafordulhat! Látjuk, ereszkedik. Le fog szállni. Picsába. Még lezuhanhat! Megáll. Picsába.

Klikkelj, ha érdekel a folytatás!
Szerintünk: (1/5)
Szerinted: (5/5)

4 komment

Címkék: idióta bulgária faszkivan part vendégek bazdmeg napos turisták napospart


NAVIGÁCIÓ

2008.12.26. 02:58 P.

Ecuador új elnöke...

... mától én vagyok. Gondoltam, ha Camara századosnak szabad, akkor én is választok gyorsan egy dél-amerikai országot, amíg van miből.

Azok kedvéért, akik azt se tudják hol van:

Az első intézkedéseim között szerepel az örök élet és az ingyen sör bevezetése, valamint kokain fejadagokat fogunk meghatározni Pete Doherty népjóléti miniszter úrral.

Pete Doherty: Népjóléti miniszter

Továbbá úgy gondoltam, hogy a Galapagosz szigetek túl messze vannak a parttól, ezért Magyarországról bérelt uszályokkal fogjuk közelebb húzni őket, valamint létrehozunk egy közös Ecuador-Brazil határt. Majd a peruiaknak adunk egy marék üveggyöngyöt a területért. Esetleg Toledo államelnök úrnak egy róla elnevezett gépkocsit.

Az egészségügyet természetesen Kórház Ágnes kezébe adom, ahol teljhatalmat kap. És ő lesz az ország frizura és öltözködésügyi minisztere is.

 Kórház Ágnes: Egészségügyi, frizura és öltözködésügyi miniszter

Viszem magammal Gyurcsány és Orbán elnök urakat is, hiszen bevált csapaton ne változtass ugyebár... Míg az első tánc és bábszínház felelős lesz, utóbbit hivatalos udvaribolondnak szerződtetjük.

 Orbán Viktor: Udvaribolond

Gyurcsány Ferenc: Tánc és bábszínház felelős 

Úgy gondoltam a gazdasági és pénzügyi miniszter tisztséget egy bizonyos Bernard Madoff kezébe adom. Mostanában úgyis celeb. Biztos jót tesz az ország hírnevének, ha sztárokat is teszek a kormányba.

 Bernard Madoff: Gazdasági és pénzügyi miniszter

Az igazságügyi és rendészeti miniszterem Nikolai Valuev lesz. Az Ő képe fogja díszíteni az ország hadseregének lobogóját is. Az ecuadori zászló közepén természetesen az én képem lesz, glóriával a fejem fölött.

 Nikolai Valuev: Igazságügyi és rendészeti miniszter 

Oktatási és kulturális miniszteremnek Amy Winehouset kértem fel, mivel nagy hangsúlyt szeretnék fektetni a fiatalok nevelésére.

Amy Winehouse: Oktatási és kulturális miniszer

Már el is küldtem sms-ben a rendelést az Audinak, hogy én is kérek olyan autót, mint amilyen annak a BKV-s csókának volt. Csak nekem lánctalpas legyen és rózsaszín.

Szeretettel várunk mindenkit Paris Hilton országimázsfelelős kisasszonnyal!

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (3,8/5)

6 komment

Címkék: orbán gyurcsány paris hilton horváth doherty pete ágnes amy winehouse ecuador madoff valuev nikolai