FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2007.07.28. 21:54 P.

Azt a betyár kurva eget bezmag!

Hát megérkeztem. Bár ne tettem volna! Baaaaaaazeeee!

A hely szép. Az emberek aranyosak. A lányok nagyon szépek. És nagyon kevés ruha van rajtuk. Ójessz!

A lakásom tipikus görög ház. Az alsó szint megvan, a második félig van kész, a legfelső szinten pedig drótok lógnak ki. Itt ha kiesik a kezükből a szerszám, akkor az a munka már sose lesz elvégezve.Van egy móló. Az egyik fele kész. A másik felén betonkeverő, lapátok. Kb 10 éves rozsda rajtuk, a móló félig kész. Megunták, abbahagyták.

Tegnap az "új uton" (van vagy 50 éves, kétszer 1 sáv, ez köti össze a sziget egyik felét a másikkal) majdnem telibevertem kilóhússzal két kecskét, akik a felezővonal mentén legelészték a repedésekből kinövő gazt.

Ma reggel meg arra keltem, hogy egy szamár nyalogatja az ablakomat. Ezek itt teljesen normális dolgok.

Délután szieszta van. Ha nem sikerül 2ig befejezni a műtétet, akkor a betegnek kell magát összevarrni. Érdekes mentalitás. A vezetési morál pedig a magyarhoz képest istenes. Annak van elsőbbsége aki nagyobb lendülettel megy. Vagy aki tovább nyomja a dudát.

Georgeoupolis mellett lakom. Először dolgoztam egy hetet Rethymnoban, aztán áthelyeztek, mert hogy tapasztalt, jómunkásemberre van itt szükség. Most arra nincs időm, hogy egy kellemeset kulázzak. A lakásom akkora, hogy néha eltévedek benne. Kaptam fasza kocsit is. Erre most kitalálta a főnök, hogy használjuk ketten a kolleganővel. 3 nap alatt 800 kilométert kocsikáztam, mert furikáztam a picsát, ugyanis nem hajlandó robogózni, pedig neki az jár. Hülyenémetpicsakurva.

Megyek, mert lemerül a laptop. Ja egyébként valamennyire szerencsém van. TV az nincs. Itt nem jellemző, hogy van. Netezni az egyik szállodából tudok. Van itt egy ilyen luxus szálloda ami hozzám tartozik. Kiharcoltam, hogy a laptopommal használhassam a wireless témát, de olyan lassú, mint otthon a modem. Ez a luxus krétáéknál.

3 komment


süti beállítások módosítása