FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2007.06.28. 23:32 P.

Széééép!

8 után elkezdtem tanulni. 8 óra 20 perckor már aludtam is. Most keltem. Izgi lesz a holnapi vizsga is. Ójessz! Most meg persze tanulás helyett nézem a tévét. Az egyik csatornán megy a Kapj el ha tudsz. Hatalmas film. Nagyon tetszik ahogy végigszivatja az embereket és gyakorlatilag azt csinál amit akar. Na megyek belevetem magam a tanulásba. Megpróbálom menteni a menthetőt.

3 komment


NAVIGÁCIÓ

2007.06.28. 18:17 P.

Rákkenroll!

Tegnap éjfélkor sikerült elkezdeni összeszedni, hogy mit is kéne tanulni. Akkor derült ki, hogy igazából nekem nincs is meg a könyv amiből készülni kéne, úgyhogy inkább lefeküdtem. Elalvás előtt befejeztem a könyvet amit vagy fél éve elkezdtem. Helyenként kurva unalmas, máskor pedig eszméletlen idegesítő, hogy olyan részletekkel próbálja az író hitelessé tenni az írását ami senkit sem érdekel. A könyv egy fiatal ápolónőről szól, akit megöltek (igaz történet alapján íródott). A mű háromnegyed része abból áll, hogy leírja, milyen jószívű, becsületes és hiperszuper csaj is volt ez az Anna. Aztán a végén lezavarja 2 oldalban a gyilkosság részét (bár realisztikusan adja elő). Ami mondjuk elég megrázó és megdöbbentő, tekintettel arra, hogy előtte 200 oldalon keresztül építette az angyalka imidzset a csajnak. Azt hittem a könyv a nyomozásról fog szólni. A nyomozás része a könyv körülbelül 20%-a. Ettől függetlenül ajánlanám mindenkinek, mert érdekes (főleg azért, mert több évtizeddel ezelőtt játszódik a történet és érdekes olvasni, hogy akkoriban hogy zajlott az élet). Kurva szar álmaim voltak egyébként abban a pár órában amit végül alvással töltöttem. Reggel 9 helyett délre be is mentem vizsgázni. A vizsga számítógépes volt és gyakorlatilag bármit lehetett használni. Használtam is a google-t. Olyannyira, hogy négyes lett. Szánalom ez is, hogy 0 tudással van pofájuk négyest adni. A kollegina előttem egyest szeretett volna, mert nem tudott felkészülni és nem akart rossz jegyet. Kihagyott 6 kérdést, de kénytelen volt bejelölgetni, mert úgy nem tudta leokézni a dolgozatot. Találomra bejelölgette, 3ast kapott. Komolytalan kéremszépen.

 

Nézem a híreket. Hülye Demszky ide akarja hozni az olimpiát. Annyira a kurva anyád! Miközben szopjuk a faszt a metróépítéssel, ez már azon van, hogy megint belekergesse a fővárost valami kurvanagy adósságba. A fúrópajzsok már 200 métert haladtak. 2032-re kiderül majd, hogy elbaszták és rossz irányba fúrtak. Az egyik már Ukrajnában van, a másik meg Bécset érinti. Vicc. Az is vicc, hogy úgy adták meg az engedélyt az építésre, hogy még nincs is meg a pénz. A pályázatot csak az év végén fogják beadni az Uniónak... És ki fogja ezt is beszopni? Természetesen mi. Majd tolják fel megint az adókat és az árakat, hogy tudják miből finanszírozni ezt az észnélküli reformkodást. Én belátom, hogy szükség van fejlődésre és ehez átalakításra. De kéremszépen a kurva életbe: EZT ÍGY KELL? Ész nélkül szétbaszni mindent? Pártszimpátiától függetlenül mindenki beláthatja, hogy ennek nem ez a módja. És az sem megoldás, hogy akkor leváltják a minisztereket. Attól még nem változik semmi. Baromállatok.

 

Itt van ez a gyerek gyilkos fazon is. Leszúrkálta a 14 éves kiscsajt.. utána élve beledobta a pöcegödörbe... Biztos én vagyok túl radikális, de az lenne a minimum, hogy jól megruházzák az ilyen embert. Kalodába rakni és megkövezni. Utána letépni a pöcsét és a kezébe adni. Most berakták a légkondicionált börtönbe, elszigetelve, elkülönítve, nehogy már a többi rab szétalázhassa a kis testét. És kinek a pénzén fog élősködni élete végéig? Pontosan... Hát bassza teherbe a kurva édes anyját!

 

Köszöntem! 

4 komment

Címkék: könyv metro demszky egyetem olimpia gyilkosság legjobb anna tamás beugatás idétlen rákkenroll pongrácz metro4 violetta labancz


NAVIGÁCIÓ

2007.06.28. 00:21 P.

Semmi extra.

Többen kérdeztétek, hogy miért nem frissül a blog. Azért kíremszípen, mert vagy jönnek a gondolatok vagy nem. Nem tudok erőltetetten írni, csak azért, hogy legyen itt valami.

De ha már írok, akkor megírom a szívfájdalmam. Eladtam ma a motorom. Nagyjából már azt is tudom mit szeretnék helyette.

Holnap pedig megint vizsga. Lassan el fogok kezdeni tanulgatni rá. Nem szabad elsietni a dolgokat, mert abból semmi jó nem lesz. Viszont sose fogom tudni megérteni, hogy ha valakivel beszélgetek MSN-en és mondom neki, hogy ne haragudjon, de tanulok, akkor miért sértődik meg, ha nem írok neki egyből vissza?! Bár szerintem a választ tudom. Azért, mert egy elbaszott, egoista világban élünk, ahol mindenki a saját kibaszott érdekeit nézi és leszarja a másik problémáit. Ezértbazdmeg!

A kezem ügyébe került ma egy videó.

A dolog lényege, hogy ez a hülye kis szuka nem örül a Lexus kupénak. Hát az anyja helyében lehet ráhúztam volna a sebváltóra a kis picsát. Bár lehet hatásosabb lenne lezavarni a szüleivel együtt uránt bányászni. A másik hatalmas brékin` nyúz, hogy a Párizsban megfogant Hilton kisasszony -hobbi szinten szopógép- kiszabadult a börtönből. Ha tényleg nem szart 23 napig, hogy nehogy lofotózzák rötyizés közben, akkor az anyjának lesz dolga mire kilapátolja belőle. Szóval zajlik az élet gazdagéknál. Ígérem, ha székrekedésem lesz, majd beszámolok róla én is.

 

Rájöttem arra is, hogy a csajozás nem az én szakterületem. Valamint arra, hogy így dőlnek el a dolgok.

 

Ennyi történt. Huá!

4 komment

Címkék: motor msn index.hu párizs hülye paris anyád lexus hilton kurva chopper kiralylan szuka kupé szopógép súlyemelő hoppá hoppá


NAVIGÁCIÓ

2007.06.25. 18:13 P.

`nyádnak vagy fasz?!

Nézem a német híreket. Fő hír, hogy egy tanárnő pofánvágta a diákjait. Most felfüggesztették, feljelentették, faszrahúzták. Mutatták a kölyköket akiket elvert. Hát azokat én is pofáncsapdostam volna, már miér` ne alapon is, amilyen fejük volt. Tipikus vízfejű, bunkó, nagypofájú német kölykök akiket a "pláttenzé" környékéről ismerünk. Az a fajta debil, fasztestű, málészájú hülyegyerek, aki Siófokról egy szál luftmatráccéval át akar úszni Tihanyba. Biztos keménykedtek a tanárral, mert most az a trendi. A tanár meg jól pofánbaszta. Utána meg sírnak. Sok kis geciputtony. Egyébként irigylésre méltó, hogy ez a legnagyobb problémájuk. Megy a duma a német gazdaság problémáiról és a reálkereset csökkenéséről. Persze. Mostmár csak évi egyszer tudnak elmenni 2 hétre all-inclusive szállodába nyaralni és csak 5 évente tudja lecserélni az autójukat. Mindjárt elsírom magam. Kurvaanyád! Míg nálunk minden második reklám valami hiperszuper gyorshitelt reklámoz -400% feletti THMmel-, addig náluk mennek az autó,mp3 lejátszó, nyaralás és parfüm reklámok. Eladósodunk, aminek majd a gyerekeink isszák meg a levét. Nekik kell majd valahogy helyrehozni amit mi elbasztunk... bár ez nem csak erre igaz...

 

Más. Vettem 389,- magyar pénzért kaszinótojást a Tescoban. Persze. Én vagyok a fasz, hogy ilyen helyen vásárolok, mondhatjátok. De akkor mégis hova a picsába menjek vásárolni? Ezek a nagy geci multik elnyomták Juli nénit. Nincs már sarki kisbolt, ahol friss a kenyér és nem egérszaros a zsömle. Kénytelen vagyok fejet hajtani a transznacionális vállalatok hatalma előtt, és igenis be kell térnem vásárolni valamelyikbe. Tehát hozom haza a tojásom, alig várom, hogy megzabálhassam. Kinyitom. Büdös. Nézegetem, látom van benne két cseresznye. Úgyám. CSERESZNYE! Hinnye mondom az anyátok picsáját. Nem elég, hogy rohadt árut vettem (már megint), de hogy cseresznyét tolnak a kaszinótojás mellé az azért kicsit sok. Ugyanebben a boltban történt meg, hogy miután időben észrevettem, hogy rohadt árut akarnak az emberekre sózni, szóvá tettem. A válasz egy lagymatag vállrántás volt, amit részemről egy annál intenzívebb "nabazmeg" követett. Mikor kikértem a Vásárlók Könyvét láttam, hogy nem csak én vagyok elégedetlen. A könyv rongyosra volt nézve és nem volt benne üres hely, ahova felírhattam volna, hogy mi a bajom. Itt megjegyezném, hogy Pilismaróton az ÁNTSZ bezáratta a kedvenc dunaparti lángos/palacsinta sütőmet, mert nem volt EU-konform. A rohadt áru, az egérszaros zsemle, a mocskos kezű eladó az mind-mind EU-kompatibilis. Marika néni évszázadok óta működö palacsinta sütője az nem az. Hát kérem szépen, akkor BE LEHET KAPNI A FASZOMAT!

4 komment

Címkék: cseresznye balaton gazdaság német tesco fasz németország hitel debil pofon tojás anyád kölyök kurva feljelent büdös tanárnő beugatás luftmatracce pláttenzé geciputtony thm adóság kaszinótojás kaszinó romlott vásárlók könyve s market nabazmeg