FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2007.08.24. 22:07 P.

Kréta, ouzo, metaxa, hányinger

Szerbusztok kispajtások!

 

Hosszú ideje nem írtam, talán már nem is nézi senki az oldalt. Mindenestre leírok pár dolgot amik a közelmúltban történtek velem.

 

Kezdjük a mai nappal. Voltam ilyen Jeep túrán. Elég jópofa volt. Mentünk árkon-bokron keresztül terepjáróval. Mesélte az ürge aki vezette a túrát (egy német, iszonyat antipatikus, arrogáns pöcs), hogy volt egy túravezető picsa aki 50 km/h-val zúzott át mindenen. Na most tudni kell, hogy itt vannak olyan részek, ahol ha fél méterrel jobbra vagy baéra kormányzol, akkor leesel a picsába. Na most a csaj vendégei le is estek. Egy hónapon belül négy autót vágtak szarrá. Kétszer leestek az útrol és többször átpördültek, egyszer pedig simán beleszálltak egymásba a vendégek, mert siettek a csaj után, de az egyik belelépett a fékbe, a másik meg belezakózott.

 

Friss élmény. 2 órája voltam enni egy szállodában. Aranyos, kis szálloda, családias, kedvesek és jó a kaja is. Evés után kiültem a Pool Barba meginni egy sört. Erre elém raktak egy pohár Rakit. Ez ilyen helyi szar. Olyan, mint otthon a házipálesz. Megittam. Majd megint tele lett a pohár. Na hát itt sértésnek veszik, ha nem iszod meg amit eléd raknak, úgyhogy azt is felhörpintettem. Na itt basztam el. amint leraktam a poharat előkerült egy üveg rettenet. Valami eszméletlen német "gyógyszer". 75% százalékos ATYAÚRISTEN. Abból bevertünk egyet, utána 20 percig nem éreztem a pofámat és a légcsövemet. Viszont annál intenzívebben éreztem minden egyes levegővételt. Előre félek a holnaptól amikor mindez majd jön kifele. A szállodatulaj faszinger is nagy figura. Minden reggel egy tál aszpirinnel járkál a szállodában és kínálgatja a vendégeknek. Nem értettem miért. Egészen addig nem, amíg egyik este ott nem ragadtam a szállodában és végig nem néztem ahogy a vendégekkel bevedelnek vagy 5 üveg öt csillagos Metaxxát. Ma este meg amikor elhagytam a tett színhelyét már megint annyira koki volt, hogy a kutyája a lába szárát erőszakolta, de csóringer észre sem vette. Ellenben minden reggel amikor megyek a reptérre fél hatkor ez már ott áll a medence szélén egy kurva nagy merítőhálóval és úgy néz ki, mintha halakat akarna fogni. Lehet az előző esti nem kevés alkohol hatása alatt flessel az öreg...

A minap eltűnt két lengyel túrista a Szamária szoros környékén. Ez egy olyan hely, ahol lehet vándorolni, túrázni, de mivel szoros, ezért csak egyenesen lehet benne menni. Na ez a két idióta eltévedt. 5 napig keresték őket, míg megtalálták mind a kettőt egy párhuzamos szorosban, ahova főleg hegymászók járnak, azok sem túl sűrűn, főleg nem nyáron a negyven fokban. Ez a két ökör, miután elindult a túra kiváltak a bandából és elindultak kifelé. Bementek a másik szorosba, ahol a nő leesett és eltört több bordája. A pasi aki vele volt a testvére volt és valószínűleg agyilag kicsit hendikeppes volt a lelkem. 5 napig kuksolt a csaj mellett 3 kilóméterre a kijárattól, a helyett,hogy segítséget hívott volna. Mire rájuk találtak a nő már meghalt, a faszi pedig a kiszáradás szélén volt. Ott hagytak neki vizet és elmentek segítségért. Mire vissza értek meghalt a fazon is. RISZPEKT. Mondjuk az ilyenért nem kár.

Lassan megyek, de még a végén elmesélek egy megmosolyogtató történetet. Jött egy új srác és az első munkanapján bement a főnökhöz az irodába és azt kérdezte tőle,hogy "Hasste mal ne fuffi bis Morgen?" ami annyit jelent, hogy "Van kölcsön egy ötvenesed holnapig?" (jó hát elég erős tájszólással beszél a lelkem). A főnök viszont belga, és flamandul a "fuff" pinát jelent. Mire a faszi odabiccentett a titkárnő felé és azt mondta: Vidd, de holnapra hozd vissza.

NÁJSZ!

 

Még egy utolsó szösszenet, ha már eszembe jutott a főnök. Tudni kell róla,hogy egy kis golyó emberke, kopasz és olyan a szája, mint a fosos macska segge. Állandóan csücsörít. Egy évet dolgozott Jamaicán. Már többször láttam, főleg reggel az irodában, hogy olyan üveges szemekkel néz, hogy szinte látszik az agya a szemgolyóján keresztül. Vagy két hete bent voltam reggel az irodában. Kijön hozzám, leül az asztalra. Nem szól. Eltelik 5 perc, aszondja: Gábor! Mondom igen? 3 perc hatásszünet, majd szó nélkül felállt és visszament az irodájába. 10 perc múlva kijött és mellé ült a széknek.

3 komment · 1 trackback

Címkék: kutya alkohol fasz erőszak reggel anyád metaxa kréta főnök ouzo metaxxa rethymno samaria szamária szamaria szoros imbros fuff fufi riszpekt


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr77148281

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cleaning supplies walmart 2017.09.24. 05:44:37

Absolute Acai Berry Drink Recipes - lautherchade on blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecc 2007.08.25. 19:01:07

:-D
Hat a penzes-pinas torteneten szarra rohogtem magam. De a fonokodon ugyszinten.
Azert a lengyeleket kicsit sajnalom, bar tenyleg nagy balfasz volt a ficko, hogy nem ment segitsegert a csajnak.

Zozo 2007.08.29. 12:34:24

Abba ne hagyd az írást!!!!

marietta 2007.08.30. 08:19:30

Ezen a titkárnős dolgon én is felröhögtem csak kár h itt reggel negyed 3 van és a szobatársaim aludnának. :D:D:D:D
süti beállítások módosítása