FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2011.10.29. 18:36 P.

Kazinczy forog a sírjáhöz

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés fasz


NAVIGÁCIÓ

2011.10.28. 18:24 P.

Napi hoax?

Telefon: gázóra ellenőrzés, mikor? Éppen itthon vagyok most jó.

Beengedem Őket, ketten vannak. Kb. 1 m távolságból szemrevételezi a gázórát, majd ezt mondja: " a következőt fogjuk tenni: a gázórát levesszük és kontrol mérést csinálunk." Kontroll mérés: tűrés határon belül. Mi közben az egyik matat a gázórával, fényképezi, a másik papírokat tölt ki, kérdéseket tesz fel, aláírat, jegyzőkönyvez. Majd a következő mondat:

"Ezt a gázórát szakértői vizsgálatra küldjük mert nem eredeti a plomba"

-MI VAN? Gyorsan szemügyre veszem a gázórám és a kontroll gázóra plombáját, ránézésre teljesen egyformák! Amikor ezt szóvá teszem a válasz: a plomba hátulja nem olyan mint az eredetié. A 8 aláírandó papír egyike: "..a számláló melletti OMH plomba az eredetitől eltér.." - természetesen ezt nem írtam alá.


Miután elmentek rossz érzésem támadt, a neten rákerestem.... két másodperc múlva rádöbbentem: szarban vagyok , védekeznem kell... A gázóra levétele egyenlő a meggyanúsításoddal, hogy lopod a gázt! Az ellenőrzést végző minden "rossz" gázóráért jutalékot kap a Tigáztól! Ha a szakértő hibás gázórát állapít meg, kifizettetik veled a 32 000 Ft-os szakértői díjat és 500 000 Ft büntetést. A jelenlegi jogállás a szolgáltatót védi, a vétlen fogyasztót nem. A Tigáznak 9 milliárdos a kára a gázlopásokból, minden módszer megengedett ennek csökkentésére... Azt ajánlják erre a szakértői vizsgáltra, hogy vidd a saját független szakértődet, akit a bíróság is elfogad és persze ügyvédet!


Előkerestem azt a két héttel ezelőtti fényképet, amit a gázóra leolvasó kért a gázóráról. A fénykép kb. 30 cm távolságból készült teljesen jól kivehető a plombán a címer rajzolata.
Még egyszer megpróbáltam visszaidézni a történteket... Ezek már úgy jöttek ide, hogy a gázórát elviszik.
1 m távolságból a "szaki" nem láthatta a plomba "eredetiségét"! Azt, hogy milyen a plomba hátulja, csak a levétel és a kontroll mérés után tükörrel nézte meg! Nem néztem folyamatosan a gázórát, mivel a másik folyamatosan szóval tartott a papírok kitöltésével. A levétel és a gázóra bedobozolása között volt lehetősége a másiknak sérüléseket okozni. Arra is kísérletet tettek, hogy a helyiségből eltávolítsanak: kérték a gázterveket!?!

Hogy ne kerülj ilyen helyzetbe, fényképezd le a gázórádat, úgy hogy a plombák jól láthatók legyenek, a hátsó ill. alsó részét tükörből! Ne engedd be őket, csak előzetes egyeztetés után! Készítsd elő a fényképezőgéped, vagy videót és minden részletet dokumentálj. A gázóra levétele és a bedobozolás között egy másodpercre se vedd le a szemed a gázóráról, papírok kitöltése csak utána.
Ha ennek a gázórának bármi baja lenne, csak is kizárólag levételkor a szerelő okozhatta!!

Az elmúlt három napban több mint 80 bejelentés érkezett a fogyasztóvédelemhez hasonló panasszal!

Forrás: Facebook

1 komment

Címkék: hoax napi gázóra tigáz gazora tigaz


NAVIGÁCIÓ

2011.10.28. 10:00 P.

Napi fasz

- SZIA, SZIA, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK?


- Nyomd meg a CapsLock-ot!!


- HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!

 

 

+1

1 komment

Címkék: fasz napi


NAVIGÁCIÓ

2011.10.27. 17:35 P.

Napi gondolatébresztő

A Dalai Láma, mikor arról kérdezték, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, ezt válaszolta:


"Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent, az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben, úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán."

 

Szólj hozzá!

Címkék: láma okosság dalai


süti beállítások módosítása