FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2011.07.21. 17:25 CzB

A Villamos

Az én szerencsém is már csak ilyen!  Mindig vonzom a hülyéket és a hülye szituációkat, amiből sokszor nem tudok simán, cink nélkül kikeveredni! Most is baszki félórára ülök fel az egyes villamosra és richtig, hogy ez idő alatt 3 Rejtő féle karakterbe kell botlanom...

Felszálltam, és leültem. Először egy drága nyugdíjas hölgy baszta rá a a tyúkszememre 60 kiló csirke farhátját, és még én voltam "a büdös bunkó fiatal, aki nem tiszteli az idősebbet!" Az 5 perc amit a mi édes kettesünk játszott, kifejezetten csodás volt! Most komolyan, próbálj meg racionális lenni egy szemellenzős, begyöpösödött makacs öszvérrel!  "...megint elő jött a reumám, mert maga miatt állnom kellett! Bezzeg a miidőnkben még szájba is vágták volna az ilyen taknyosokat!" (mondta ezt úgy, hogy a fél kocsi tök üres volt és neki pont velem szembe kell ülni).

Miután duzzogva távozott, egy igazi élet művésszel hozott össze a sors. Kb. így nézett volna ki John Travolta ha 65 éves alkoholistát játszott volna a Greaseben. Felhívom a figyelmet, hogy délelőtt 11 volt, de a fószer és a haverja már akkor picsakészen voltak. Annyi előnye azért volt a dolognak, hogy sokkal barátságosabb volt a megtett 3 megálló. Eleve jobban indítottam, mert automatán összehúztam magam amikor leült és tündéri mosollyal és tökéletes Signalos tekintettel közölte:"hogy haggyad tessa elfírök én." "Szar az élet, az a mocsok vagy 300-at perelbe... bezzeg a Jóska faszát meg a kocsmát lelehetett szoptani!!!" "Ki?" "Hát az a gáci ribanc, a Veca" "Aha. Az abszolút nem jó, ez a helyzet, de nézd, ez is csak átmeneti mert..." Te pajti, te rendes gyerek vagy! Asszunyt sose szeressé mert át basz! Kutyába meg nőbe sose bízsál....
És újdonsült barátságunkat egy szeretett teljes öleléssel pecsételte meg, JE never alone!  (Aztán otthon anyukám lebaszott, hogy mit képzelek én délelőtt kocsmázni, persze, mert nem hitte el, hogy mitől büdös a ruhám...)
 

Amikor már azt hittem nincs ennél rosszabb, megjött Orsós Szándokán váltásnak. Feltűnően nagy szatyorral mászkált és vagy 8 óra volt mindkét karján. Na, ezután lett csak igazi bolha piac! "Te, gádzsó, nem kő fasza Rulex ura? Ocsó, oszt harmada a búltinak!" Mondom, nem mert van, de ilyenkor a klasszikus van másik metódus lépett életbe. Nem tudom, hogy a csávó most kirabolt egy kínait vagy valami zsibvásárt, de az Armani zakón át, a gagyi I-Phone túl a szaros pelenkáig bezárólag minden volt. Még szerencse, hogy jött a végállomás és "elváltunk egymástól mind ágtól a levél". És mindez félóra alatt zajlott le...
 

Szólj hozzá!


NAVIGÁCIÓ

2011.07.20. 22:57 P.

Töke van?

Egy fórumon érdekes témára akadtam kb. fél éve.

A történet szerint a posztoló a középiskolában ismerte meg a csajt. Nem elhanyagolható információ, hogy akkortájt még szűz volt. Mármint a srác. Sokáig rugózott, hogy észrevegye a csaj, de az úgy ki volt büszkülve, hogy le se szarta emberünket. Aztán egy buliban összesimultak, majd eltipegtek a csaj kecójára, hogy végre becserkéssze a fütyköst.

Elmondása szerint kurva jó élmény volt megbaszni egy igazi csajt, nem pedig csak egy .jpg-et. (kockahumor, aki nem érti az forduljon CzB-hez)

Nade, a lényeg! A csajszi másnap elmondta megszeppent kispajtásunknak, hogy ő igazából nem she, hanem he, de eltávolíttatta a kis csenevész pöcsét, hogy nőként élje az életét.

A csaj neve: Victoria Albrektsen

A csaj fészbúkja: http://www.facebook.com/profile.php?id=534817211

A csaj blogja: http://kanekmetjoudans.blogspot.com/

Véleményezni a kommentekben, bittesőn!

A fényképeken pedig az említett csaj(?) látható.

 

1 komment

Címkék: victoria hermafrodita albrektsen


süti beállítások módosítása