FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2010.02.07. 23:33 P.

Frizbi

Na hát ma kiderült, hogy a TV2 új reménysugarának színvonala fordítottan arányos a műsorvezető-ötletgazda Hajdú "lángosképű" Péter beképzeltségével. A Norbi féle interjú szánalmasan kusza volt, a kérdésekre ez a dadogós kis törpefasz (Norbi) vagy nem válaszolt, vagy valami gyakornokra bízhatták a vágást, mert a kérdés és a válasz között összefüggés nem sokszor volt. Gyakorlatilag nem tudtuk meg, hogy most akkor kik is verték meg ezt a kis cukormentes mitugrászt. Ahogyan az se derült ki, hogy Jimmy miként halt meg. Ezt majd megtudhatjuk abból a könyvből, ami 2010 végén jelenik meg. Nem csodálkoznék, ha Hajdú lenne a könyv szerkesztője, ezért kellett a marketing.

 

A műsor egyetlen értékelhető -és néha élvezhető- része a Gesztesi-féle beszélgetés volt. Bár ez sem Hajdúnak köszönhető, hanem annak, hogy az ő történetének legalább volt eleje és vége, közbe egy kis érdekességgel -már annak akit érdekel a magyar Shrek- és két darab poénnal.

A műsort a Megasztárból kibukott Hien szánalmasan gyenge pléjbekkje zárta - amolyan habként azon a bizonyos tortán. Szerencsétlen kiscsaj még ennyi idő után sem tanult meg tátogni azokra a számokra, amiket valami szarfaszú zenei producer tett alá.

Összességében ez egy igen gyenge próbálkozás volt a TV2-től, hogy megtörje a szebb napokat látott Heti Hetes évek óta tartó egyeduralmát a vasárnap esti műsorsávban.

Jól van Petike, leülhetsz, egyes.

35 komment

Címkék: péter frizbi hajdú


NAVIGÁCIÓ

2010.02.02. 21:24 P.

A mosolygó kutya

Hát ez valami dekurva aranyos!

4 komment

Címkék: kutya mosolygó


süti beállítások módosítása