FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.02.08. 20:00 P.

Megint a szarrágás

Miniszterelnökünk a hétvégén Bécsben mulatozott Tina Turner koncertjén. És még élvezte is a szottyadt nyanya műsorát. Felháborító, mitöbb, vérlázító a HírTV szerint.

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=257453

A cikk szerint Daróczi "elismerte", hogy a szemétláda fredaszterferi tényleg ott volt és tényleg nézte, a szemével, sőt egyes megbízható források szerint még hallgatta is! Azt meg a fülével! Azzal a fülével amivel máskor a magyar parasztok földje elől takarja el a napot, ezzel is ellehetetlenítve a helyzetüket!

Osztom Bernáth Ildikó véleményét, tényleg felháborító, hogy a válság alatt egy milliárdos üzletember csak úgy elutazik Bécsbe. Drága pénzért, a messzi nyugatra, ahonnan az egész válság elindult. Sőt, az még felháborítóbb, hogy egy ilyen komoly válság alatt egyáltalán levegőt vesz, és ezzel tovább rontja hányattatott sorsű bolygónk túlélési esélyét.

Szomorú ez az egész ami ebben az országba politika címszó alatt zajlik. Szomorú a jobboldal évek óta tartó vergődése, szomorú a baloldal hozzánemértésből és teljesítménykényszerből fakadó bakövésekből álló 7 éves regnálása. És szomorú, hogy Magyarországon csak ez a két pólus létezik.

Szerintünk: (1/5)
Szerinted: (5/5)

5 komment

Címkék: tv fidesz gyurcsány hír tina turner


NAVIGÁCIÓ

2009.02.03. 18:59 P.

Szerveződnek a cigányok

Távol álljon tőlem mindenféle rasszizmus, de azért ez már több, mint kurvaanyád!

Cigány gárda felállítását hirdette meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Cigányok Érdekvédelmi Szövetség vezetője. - írta az index.hu

Pádár szerint nem lesz egyenruha, csak vonulni fognak meg tüntetni. A Gárda ellen, mert a szemét szélsőjobbosok megfélemlítik őket.

Mondjuk a Gárdát nem tartom rossz ötletnek. Maga az elv, hogy a társadalom önszerveződik és egy ilyen hagyományőrző, szociális feladatokat magukra vállaló mozgalom keretein belül segíti az államapparátus munkáját nem rossz ötlet. Csak ugye megint a megvalósítással van a baj, mert amíg a vezetőik között börtöntöltelékek és radikális-nacionalisták vannak, addig valóban elítélendő dolog és pont nem azt a szerepet tölti be a társadalomban, amire szükség lenne.

Viszont az se megoldás, hogy a cigány kisebbségnek Magyarországon több joga van, mint egy nem romának. Ez már pozitív diszkrimináció, ami legalább olyan hányingert gerjesztő, mint az ellentétje.

Ha cigányokat vernek, akkor a szemét rasszistákról van szó, ha cigányok vernek, akkor pedig biztos provokálták őket. Na be lehet kapni a faszt mostmár, de tényleg.

 

És amíg az embernek félnie kell tőlük az utcán, addig ne csodálkozzon senki, hogy -főleg a képzett fiatalok körében- egyre inkább felerősödik a cigányellenesség. Azt hiszem mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez történjen.

Kivétel pedig ne háborogjon a cikkem kapcsán, mert nem róluk van szó, hanem azokról a semmirekellő faszjankókról akiket az én és a te pénzeden tartanak el.

 

http://index.hu/politika/bulvar/kriszt1214/

 

Évente nagyjából 40 ezerrel kevesebb magyar születik, a romák viszont ugyanennyivel szülnek több purgyét. Tehát a különbség minden évben 80 ezerrel nő... A 2001-es népszámláláson 314 060-an vallották magukat valamely kisebbséghez tartozónak. Ha a 80 ezres adat stimmel, akkor már csak idő kérdése, hogy mikor leszünk mi kisebbségben... főleg, hogy ugye el lehet menni ebből a kurva országból olyan helyre ahol mindig süt a nap, a csapből ingyen sör folyik és a mézeskalács is kolbászból van.

Szerintünk: (1/5)
Szerinted: (4,3/5)

5 komment

Címkék: cigány gárda


NAVIGÁCIÓ

2009.02.02. 05:13 P.

Minden idők legizgalmasabb Superbowlja?

Volt itt minden, kéremszépen! Könnyek, öröm, káröröm, fájdalmak, pofozkodás, kurva nagy izgalmak, hatalmas játékok, a végén mégis érvényesült a papírforma. Ha fogalmad sincs mi ez a szuperizé, akkor gyorsan-gyorsan olvasd csak el ezt a korábbi cikkemet.  

Ha még sosem láttál ilyet, akkor itt a nagy lehetőség, hogy egy olyan meccsel vetesd el a szüzességed, amiről még nagyon sokáig beszélni fognak.

 

Élménybeszámoló a döntőről:

PITTSBURGH STEELERS - ARIZONA CARDINALS

Klikkelj, ha érdekel a folytatás!
Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: superbowl


süti beállítások módosítása