FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.12.12. 21:52 P.

Csillag születik

Bekapcsolom a tévét és ez a primitív Király Linda playbackel (!) a Csillag születikben.

 

 

Kicsit bizarr egy olyan műsorban tátogni az előre felvett zenére, ahol névtelen kis senkiháziak olyan műsort lenyomnak, hogy az ember beszarik (jó mondjuk ez a magyar szériára nem vonatkozik, hála az RTL Klubnak).

Sikerült alulmúlni önmagad Linda, szép volt!

4 komment


NAVIGÁCIÓ

2009.12.07. 16:15 P.

Lehúzós telefonhívás Amerikából

Épp az imént tettem le a telefont. Amerikából, New Yorkból hívott egy nagyon kellemes modorú, szépen beszélő fiatalember. Azt mondta, hogy kiválasztott az amerikai kormány valamilyen zöldkártya programjába, mert nagyon szeretik a magyarokat odaát és lehetőséget szeretnének adni minél több magyar állampolgárnak, hogy átmehessen hozzájuk szipolyozni a jóléti állatmot. (Biztos nem hallottak még a Svédországba özönlő rómákról.)

 

Ez eddig tök jól hangzott. Kb 10 perc után rátértünk arra, hogy mindez $448 -ba kerül, de ebbe benne van mindenféle költség (adminsiztrációs díj a nagykövetség felé, ügyvédi díjak, repülöjegy oda-vissza,stb) és a rendszerüket is lehet használni, amibe mindezt menedzselni lehet, nekem csak egy dolgom lesz, elmenni a nagykövetségre, ott sztendapolni egyet, hogy megadják a vízumot, utána várni. Még egy 4 cd-ből álló nyelvtanfolyam csomagot is ígért, amivel akcentus mentesen megtanulhatok amerikaiul, hogy jó benyomást keltsek majd a követségen az alebeszélgetés alatt. Cukik.

Aztán mikor mondtam, hogy épp nincs nálam a hitelkártyám, ezért nem fogom tudni bediktálni neki az adataimat (mert miért is tenném?), akkor átkapcsolt egy másik, még fiatalabb gyerekhez, aki a főnöke volt elmondása szerint, ő kioktatott ,hogy ez egy távolsági hívás, nem fognak csak úgy hívogatni amikor éppen nekem jó, mit képzelek. Majd mindjárt kapok egy emailt és ha úgy gondolom,hogy érdekel az "ámeriken drím", akkor írjak nekik és azonnal felhínak, hogy bediktálhassam a hitelkártya adatokat. Na persze.

Ezt az emailt kaptam: (klikk a nagyobb képért)

 

A dolog nagyon kamu szagú. Van bárkinek bármilyen tapasztalata ezekkel kapcsolatban? Odáig, hogy van egy ilyen cég, aki ezzel foglalkozik, még nem is annyira hihetetlen. De ez a gusztustalan gerilla kommandó a hitelkártya adatokért elég átlátszó.

Érdekes volt továbbá, hogy ismeretlen telefonszámról hívtak. A telefonom ilyenkor BLOCKED-nek jelzi ki a számot, itt viszont UNKNOWN volt. Ilyennel se találkoztam még.

 

Nem kell ezt levél formájában 3 percen belül tovább küldened 500 ismerősödnek, hogy ne dögöljön meg a papagájod, de szerintem vigyázzatok az ilyen hívásokkal és 

SOHA NE ADJÁTOK MEG SENKINEK A KÁRTYÁTOK ADATAIT!

8 komment

Címkék: vízum usa amerikai csalás visa usafis


süti beállítások módosítása