FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.01.22. 18:31 P.

Válságban a magyar játékfejlesztés - REFLEXIÓ

Ma főhírként hozta az Index az alábbi cikket: http://index.hu/tech/szoftver/jat160109/

A magyar játékfejlesztő-ipar kálváriája valamikor 2000 körül kezdődött, az első olyan céggel, ami kinőtte a lelkes garázsfejlesztői státuszt. A Philos Labs másfél millió dolláros tőkével, több mint százfős csapattal Kelet-Európa vezető videojátékos cégévé válhatott volna - ehelyett a szakma állatorvosi lova lett, és szinte minden hibába belefutott, amibe azóta a magyar fejlesztők többsége. Tapasztalatlanság a játékok és a projektvezetés terén, értelmetlenül felfújt létszám, túl merész tervek, a nagy pénzre odasereglő, hozzá nem értő emberek. A Philos hamar felélte a vagyonát, hol kalózszoftverekkel keveredett botrányba [1], hol Zuschlag-féle gyanús alapítványokkal (az egykori cégvezér ma sokadrendű vádlottként szórakoztatja a bíróságot a vallomásaival [2]), végül úgy esett szét, hogy négy év alatt egyetlen, a kritika által - jogosan - a földbe gyalázott játékot [3] adtak csak ki.

Klikkelj, ha érdekel a folytatás!
Szerintünk: (3/5)
Szerinted: (4,5/5)

4 komment

Címkék: labs játékfejlesztés reflexió philos


NAVIGÁCIÓ

2009.01.21. 19:51 P.

A 160 milliós ciki

Ez ma egy ilyen videós nap. Tudom, hogy kint volt az index főoldalán, de szeretném, ha megmaradna az utókornak ez a csodás videó, amin az egymillió forintos alkohol szonda (amiből a rendőrség egyből vett is 160 darabot) becsődöl.

(Azért kiváncsi lennék, hogy melyik döntéshozóhoz állhat közel a Dräger Safety Hungária Kft.)

Hála az égnek ez a gép kiváltja a vérvételt, úgyhogy csak szorgalmazni tudom, hogy minden régi szar gépet váltsanak le ilyen szuper modern masinákra!

 

 

Engem ez a dolog a híres Windows 98-as lefagyásra emlékeztet, amikor az operációs rendszer bemutatóján fagyott le a cucc. Reményt adhat a dolog Krikus Henrikéknek, ugyanis a Microsoft a szarjával így is elég nagyot kaszált.

Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (5/5)

5 komment

Címkék: szonda alkohol


NAVIGÁCIÓ

2009.01.21. 16:18 P.

Hogyan nyerjünk meg egy kocsmai verekedést

Ha olyan helyzetbe kerülnénk, mint Tiborék, akkor hasznos lehet felidézni a fogásokat amiket ez a Bas Rutten nevű holland srác mutat be. Ha nem tudnánk utána csinálni reflexből ezeket a mozdulatokat, akkor gyakorolhatunk a nagyfateron, öcsin, hugin, esetleg ha olyan a csajunk, akkor rajta. 

Klikkelj, ha érdekel a folytatás!
Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (5/5)

3 komment

Címkék: meg egy hogyan rutten nyerjünk kocsmai verekedést bas


NAVIGÁCIÓ

2009.01.20. 01:04 P.

Fitnessz mítoszok

Január a fogadalmak és azok megdőlésének időszaka. Elsején, picsamásnaposan biztos sokan megfogadtátok, hogy többet nem isztok alkoholt. Meddig sikerült betartani? És meddig nem gyújtottál rá?

Klikkelj, ha érdekel a folytatás!
Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (4,6/5)

28 komment

Címkék: fitnessz mítoszok


süti beállítások módosítása