FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.06.14. 03:59 P.

Putyin bácsi elintézi!

A mi szaros kis országunkban megszokhattuk, hogy minden olyan kurva nehezen megy. Az egyik banda elkezdi kiásatni a négyes metrót, a másik meg azzal kampányol, hogy úgyis betemeti. A nép meg persze megválasztja őket. Aztán majd azok kitalálják, hogy ide hordják a Himaláját a Gellért-hegy tetejére, mire jön majd egy másik kormány, aki Grand Canyont akar a helyére ásni. Ez ilyen. Magyarország.

 

Orosz kispajtásainknál ez azonban másképp van. Ott 2000 óta egy kormány van hatalmon. Vagyis egy ember: Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, minden orosz atyuskája. Ne zavarjon meg senkit, hogy 2008 óta valami medvét emlegetnek a tévében Oroszországgal kapcsolatban. A KGB-t megjárt Vlad bábkormánya uralkodik azóta is a ca. 140 millió orosz fölött. Az átlag halandó azonban nem bánja. Sőt, már-már kvázi beszélhetünk egy jól kialakult (és működtetett) Putyin-kultuszról is. Erre persze ráerősítenek a Kreml-ből is. Ilyen volt a forgatócsoportot tigristől megvédő hős-putyin eposz és a sok sportosságát kifejező fénykép.

Здравствуйте, товарищи!

 

A gazdasági világbaszást sajnos ők sem tudták elkerülni, hiába zárták el a gázt meg minden. A minap egy kisvárosi gyár dolgozói sztrájkba kezdtek, mert Oleg Gyeripaszka, az ország egyik legbefolyásosabb oligarchája nem fizetett nekik hónapok óta. A nép az utcára vonult, aminek következtében kialakult egy laza 400 kilométeres dugó. Azért érzékeljük, hogy ez nem annyira vethető össze azzal, mikro beáll a Nagykörút vagy az M0.

Ez már nem tetszett Putyinnak, úgyhogy a délutáni tigrisvadászat helyett odavitette magát a helikopterével és ad-hoc jelleggel összehívott egy válság tanácsot. Nem volt kivonuló Fidesz frakció, meg kurvákfasza. Oleg is ott ücsörgött és figyelt, mint egy kisgyerek, akit lebasznak, mert hülye volt a napköziben. Putyin mondta neki, hogy szégyelje el magát, amiért nem tudja kifizetni az emberek bérét. Oleg ezt meg is tette. Aztán odahívta magához, hogy írja alá a szerződést amiben garantálja, hogy még aznap kifizeti a ca. 250 millió forintot az örjöngő tömegnek.

 

A lényeg olyan 1:10-től:

"Gyere ide no... itt írd alá... ott... szégyelld magad!            ....és add vissza a tollat...."

 

A dologban közre játszhat, hogy állítólag Putyinék vakarták ki a szarból Gyeripaszkát, aki 2007-ben még a leggazdagabb orosz volt, de mára eltapsolta vagyona nagyrészét és szarrá van adósodva. A Kremltől jött pénzzel sikerült megtartani érdekeltségeit a különböző cégekben.

 

Nichts ugrabugra langsam spazieren!

Persze Putyint sem mindenki kamázza. Kaszparovot például nem győzik behurcolni és elverni, hogy ne tüntessen a -szerinte- demokráciát kétlábbal tipró Putyin és bandája ellen. Meg hát ugye ott van a grúz-orosz ellentét is.

Aranyos próbálkozás volt a grúzoktól, hogy a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválra a "We don't wanna put in" {vidónvannaputyin}, azaz a "Mi nem szeretnénk betenni" {nemkérjükputyint} című dallal szerettek volna nevezni, de érthető okokból ezt nem engedélyezték nekik. Egyes rosszmájúak szerint összefüggés lehet a döntés és a verseny idei helyszíne között, 2009-ben ugyanis a verseny döntőjének Moszkva ad helyszínt...

 

Putyin, Totó és Feri. A kép bal oldaláról pedig levágták Klárifárit.

4 komment

Címkék: gyurcsány oroszország putyin gyeripaszka


NAVIGÁCIÓ

2009.06.08. 18:27 P.

A jövő generációja, basszátok meg

Gondolom kurvára unatkozhattok, mert hetek óta nem írtam semmit, mégis sokan jártok még fel olvasgatni. Most se nagyon érek rá, rohanok is tovább, de amíg nem jutok megint blogközelbe, addig is itt van nektek Asztalos "kajLEE" Bálint. Bálint meglepően jó színben van. Lehetne akár Lakatos vagy Sztojka is.


Bálint penésszel a fején

 

 

"sok kicsi pank között ott vok és is élem a életem döglök a suliban vedelem a sört és az alkoholt s majd részegen üvöltöm h JÁ VOLL!!! -mellékesen hülye vok, és sztem a hülyék azok az okosak-"

 

A "JÁ VOLL!!!" arról tanúskodik, hogy tanul németül. Aki másra gondol az szégyelje el magát. Bálint magyar. Ezt nem is titkolja, hiszen egy gecinagy magyar címert baszott fel a fényképei közé.

 

BÁLINT TE FASZ!

7 komment

Címkék: bálint asztalos


süti beállítások módosítása