FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.03.15. 21:03 P.

Minek kell balfaszkodni március 15.-én?

A kérdés leginkább azokhoz a lófaszmarcikhoz szól, akik nem bírják tartani a pofájukat március 15.-én sem, és az állami lobogó felvonása alatt is gyurcsányozni meg hazaárulózni kényszerülnek, valamilyen különleges belső indíttatás folytán.

Azt mondjátok azért kell kimenni az utcára parádézni, és azért akarjátok leváltani a kormányt, mert szerintetek tönkreteszik a hazát, nyomorba döntenek mindenkit. Rendben, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szerinte mi a jó neki, de ha egyszer az ország érdekeit tartjátok szem előtt, akkor biztos szeretitek is ezt a talapalattnyi földet, ahova lepottyantotta a nagytalpú. Hát akkor, kéremszépen KURVÁRA MEG KÉNE TANULNI VISELKEDNI A HIMNUSZ ALATT!

Március 15. nem Gyurcsányról, Sólyomról vagy Orbánról szól, hanem Magyarországról, a szabadságharcról, azok emlékéről, akik azért ontották vérüket, hogy ti, T. Zavargók - Budaházy, Toroczkai és az idióta pereputtyotok - szabadon, demokratikus körülmények között kivonulhassatok az utcára örjöngeni, anélkül, hogy szarrá löjjék a kis testeteket a fegyveres erők.

 

Szégyeljétek el magatokat, de mostmár kurvára, és azok is akik nem verték be a pofátokat, mikor az ünnepség alatt bekiabáltatok...

 

Menjetek örjöngeni a nappalitokba, törjetek-zúzzatok ott, mert a kárt amit okoztok megint NEKÜNK kell megfizetnünk!

Balfaszok.

16 komment · 1 trackback

Címkék: zavargás március 15


NAVIGÁCIÓ

2009.03.15. 11:23 P.

Felhő

Megboldogult gimnazista éveimben Pilisvörösvárra jártam iskolába. A sulival szemben volt egy sörfőzde, ahova gyakran beültünk iskola előtt, után és helyett.

  Járt oda egy srác, akit leginkább Tibor barátom Ogre pajtásához lehetne hasonlítani. Ilyen jól megtermett, két méter magas, és vagy 180 kilós jómunkásember, a Felhő. Felhő fénykorában kommandós volt. Mikor meg kellett rohamozni egy épületet, ráaggattak 2-3 golyóálló mellényt, kezébe adtak két pajzsot és beküldték előre, mögötte meg nyomult be az egész század. A srácot igen fiatalon leszázalékolták, mert az izületei már nem bírták el afrikai elefántnyi súlyát, ezért új munka után kellett néznie. A városban egy kis babettával közlekedett, ami gyakorlatilag eltűnt a segge alatt, kanyarodni nem tudott vele a hasától, úgyhogy főleg egyenes irányba közlekedett, ha pedig kanyarodni kellett, akkor lerakta a lábát és mint egy rollerral, úgy fordult be a sarkon.

Ilyen ferrari-piros paripája volt Felhőnek

Egyik alkalommal, mikor a cigánytelep környékén jasszolt a babival, beszólt neki pár cigánygyerek, mire Felhő menet közben lepattant seggrakétájáról, a motor bebaszódott az árokba, ő meg felkötötte rambókendőjét a homlokára és összecsomagolta a srácokat egyedül. (a rambókendő amolyan fétise volt Felhőnek, mikor keménynek kellett lenni, mindig Stallone erejét hívta segítségül a kendermagos kendő segítségével)

Ez az élmény olyan komoly hatással volt rá, hogy elszegődött a magyar skinhead főnök mellé testőrnek. Egyik reggel otthon az emeleti fürdőszobában tisztogatta csöpp testét, mikor hallja, hogy valami motoszkálás van a földszinten. Maga köré tekerte vitorlavászon méretű fürdőlepedőjét és letipegett megnézni mi lehet az. Egy cigánygyereket talált a nappaliban, amint az a kandallóról szedegette össze a családi ereklyéket, hóna alatt pedig már ott figyelt Felhő videója. 

Mikor a rendőrök kiértek, Felhő ott ült a kanapén, a fehér fürdőlepedő tiszta vér volt, a cigánygyereknek pedig szilánkosra voltak törve a kezei. A volt kollegák teljesen ki voltak akadva, hogy mi a fasz történt itt, mire Felhő csak ennyit mondott: "Kibaszottul csúszik nálunk a linóleum..."

A jegyzőkönyvbe állítólag ennyi került: "A sértett elesett. Aztán megint." 

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (4,6/5)

2 komment

Címkék: videó kendő cigány felhő babetta testőr


NAVIGÁCIÓ

2009.03.14. 13:23 P.

Kréta #2

Említettem, hogy két éve Krétán terelgettem a droidokat.
Volt szó Máriáról is, aki magányában saját testét zúzta szét alapós módszerességgel.

Voltak azonban szabadnapjaink is, mikor végre azt csinálhattuk egész nap, amire minden idegenvezető vágyik:elmentünk a makikkal mi is kirándulni és elvegyültünk közöttük. Mivel ingyen járhattunk az ilyen mókákra, rákaptunk egy hajós kirándulásra, ami egy igen fasza vöröshomokos öbölbe vitte a szottyadt német turisztokat.

Ide jártunk piknikelni. A három hajó közül a hátsó volt a mienk.


  Elkövették azt az igen buta és végzetes hibát, hogy adtak nekünk kártyákat, amikkel ingyen ehettünk és ihattunk a hajón. A görög egy igen bonyolult és nehéz nyelv, de a második alkalommal már értettük, hogy a jókurvaanyánkba kívánnak minket.

  Azt hiszem azokon a napokon, amikor mi is a fedélzeten voltunk, elittuk a napi nyereségüket. Volt olyan alkalom, hogy olyan kokira ittuk magunkat, hogy ki se mozdultunk a hajóról. De az első alkalommal még felmásztunk valami picsamagas erődbe 30 perc alatt, hogy megállapítsuk: fent is csak az van, ami Krétán mindenhol - kurva sok kő, szikla és rengeteg köcsög a vitrinben.
Nagyon izgalmas volt, főleg fél óra erőltetett menet után, olyan melegben, hogy azt hittem meggyullad az amúgy is tetemes mennyiségű alkoholt tartalmazó vérem. Akik voltak már fent, azok csak röhögtek és integettek a bárpulttól, mikor eldindultunk fel, aztán újraélesztettek, mikor újra megérkeztünk le.

Köcsögök. Kisköcsög, nagyköcsög, régi köcsög.

 

Egyszer elkapott minket egy komoly vihar. Akkora hullámok voltak, hogy egy cunami ahhoz képest kutyafasza. Az egyik brünhilda vásárolt a hegytetőn álló múzeumban egy fröccsöntött műanyag ógörög köcsögutánzatot, amibe óvatosan belehelyezte a felkérődzött reggelijét. A friccek részegebbik fele a nyitott fedélzeten járt esőtáncot, a másik fele odaszíjazta magát a hajóhoz, a mi kis csapatunknak pedig fel sem tűnt, hogy ez az út más, mint a többi, mert a huszonhárom velkámdrinknek köszönhetően számunkra minden út hullámvasútozás volt.

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (5/5)

1 komment

Címkék: görög kirándulás hajó turista kréta köcsög balos


NAVIGÁCIÓ

2009.03.13. 08:17 ÁRONKA

Zsemlegombóc a'la Pöce

A következő írás egy nagyon jó barátom, Pöce tollából származik. Nem igényel semmi hozzáfűznivalót. Egyszerűen zseniális, és pont. Tessék:


Malesické csirke krumplis knédlivel

    Fölmentünk az emeletre, kitártuk az ablakot, bejött a nyár. Valahol ökröt sütöttek, hallottuk a kiabálást. Holnapra én is jobban leszek, gondoltam. Apa persze lent kuksolt a puskával, hogy mikor jönnek.

    Egy hete kezdődött. Esős nap volt. Nagyon esett, nagyon. Esett az eső. Más nem történt, csak Mariska néni jött át az új terítővel, de elpáholták a fiatalok. Este föltettünk egy lemezt, háromig kártyáztunk, veszekedtünk, szeretkeztünk, apa meg csak vihogott. Az a sildes sapka volt rajta. Aztán fogta a puskát, és levonult, várni, mikor jönnek. Fogalmam sincs, meg van-e töltve.

    Másnap megjött Imre, kiabált, hogy ő ezt már nem bírja tovább, hogy neki is vannak jogai, meg hogy ő innen elköltözik. Megette a levest, felhúzta a nadrágját, hegyeset pökött. Aztán csak bámult kifelé az ablakon, és izzadt. Meleg volt az idei nyár, hogy a fene enné meg.

    Szerdára én is jobban lettem, aztán rögtön rosszabbul, húzta is mindenki a vizet a kútból, én meg telefirkáltam a falat a legjobb ismereteim szerint. Mondom Imrének, nem azért mondom, hogy isten vagy nem isten, de templomba azért járni kell, a mindenségit neki. Hogy ő otthon is tud imádkozni, meg neki már úgyis mindegy, hogy ő már nem akar élni. Úgy vágtam nyakon, hogy eltört a kezem, hozták is gyorsan a borogatást meg mindenféle kimutatásokat.

    Lengyelek érkeztek másnap délben, jöttek a portékával, a kiabálós tojással, a hűvös emuval, vezették láncon a medvét, ilyesmi. Nálunk nem akadtak emberükre, még apa is rágyújtott, hunyorgatott rendesen, de le nem tette volna a fegyvert.

    Kitártuk az ablakot, bejött a nyár, távoli zsémbelés zaja. Láttam, a gyalu a helyén, nem lehet baj. Bejött a szél is. Bejött a padlásra is, meglengette Imre cipőjét, persze akkor még nem tudtuk, mint ahogy azt se, hogy ekkor már a kis Imrét hordom a szívem alatt. Másnap majd átválogatjuk a káposztát, hogy az bűzlik. Nagy a nyár. Csak két nap múlva találjuk meg, amikor már elviselhetetlen lesz a bűz.

    Lövés dörrent. Úgy látszik, megjöttek.

    Nem bírtam abbahagyni a röhögést.

                                                                                            ronda dög

 

16 komment

Címkék: puska lengyel imre apa nyár eső szerda ablak zsemlegombóc néni mariska pöce


süti beállítások módosítása