FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.03.30. 20:23 P.

Gordonblőd

Képzelt riport az új miniszterelnök beiktatásáról.

Riporterünk a ceremónia elejéről lemaradt, mert nyílt fejsérülését kellett leápoltatnia néhány piros ruhás - tehát kétségkívül szocialista érzelmű- mentőssel.

Telefonban tájékoztatott minket, hogy a  Parlament bejáratát eltorlaszolta három Toroczkay szimpatizáns vízágyú, a kint rekedt ultrák pedig vért követelnek és a "Gordonka gyere ki! Ég az autód idekint!" rigmust skandálják.

Anettka egy Barkas tetejéről motiválja Béres Alexandrát, aki "Gyurcsók takarodj!" feliratú Felcsút mezben karatézik Schobert-CukormentesNorbit fitnesszkirálynővel.

Az ad-hoc jelleggel aranyból megformált Orbán-emlékmű talapzatánál Uhrin Benedek játssza az Ó IGEN! IGEN-IGEN! című szerzeményét, miközben Szinti-boy Rebeka kutyát eteti lekváros buktával.

Budaháy az egyik rohamrendőr nyakában ülve piros szegfűvel kalimpál és közben székely-vicceket mesél az összegyűlt, mintegy háromésfél embernek. A vietnámi veterán Józsi bácsi buszkén feszít új Magyar Gárdás törzsőrmesteri rangjelzéssel felszerelt, sorszámozott melegítőjében, egyetlen kezével tojást és narancsot dobál kerekesszéke elé és a "kapitulistákat" szidja.

A telefonos összeköttetés akadozik, a kommandósok az úgynevezett LagziLajcsi-taktikát alkalmazzák, amikoris testükkel árnyékolják le az egész környéket, hogy senki ne tudjon kommunikálni.

A portán Pista bácsi mérgesen szidja a Vodafone kurva anyját, mert pont akkor szakad meg a mobilnet, mikor Annácska melleinél tart a képbetöltés. Maci, a "T. Házőrző" vad puli mérgesen morog az ablakon beugró Pannon Pumára, aki ijedtében kitöri a nyakát.

A sistergő telefonba kollegánk még belerebegi, hogy a zárt ajtókon keresztül eme szavak szűrődnek át:

"Nekem nem számít ki bal és ki jobboldali - amíg van aki tövig nyeli."

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (4,1/5)

10 komment · 1 trackback

Címkék: magyar budaházy gárda gordon toroczkay bajnai


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr931036015

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.03.31. 09:44:38

Csonka Pici, Magyarország új miniszterelnöke - Nem tudom tisztán megmondani, hogy hívják a nevit... - Az új miniszterelnök-jelölt mit csinál most? - Elszökött? - Ki ő? - Szerintem a... Csonka? Az egyik kisebb portál munkatársai gondoltak egyet, és lemen…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LittleRollingStone 2009.03.30. 21:13:39

ennél szürrealistább írást E.T.A. Hoffman sem kerekített volna, beszívott állapotban sem. csak nehogy több mint a fele igaz legyen a végén...

Laillabeth 2009.03.30. 22:55:25

Hallod, Picur, ez a Szintiboy maradandó károsodásokat okoz nekem... (De én vagyok az oka... :P)

Nándesz 2009.03.30. 22:58:38

Ez nem szürreális, hanem szar.

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.03.30. 23:01:28

@Nándesz: hátja. ahhoz,hogy ezt megértse az ember legalább egy érettségivel kell rendelkezni. de még mindig ott a napina, és arra még ki is lehet verni.

alízka (törölt) 2009.03.31. 06:23:24

@P.:
Anyád! :)))
És még egy szal sincs benne?

rainbow2009 2009.04.01. 09:26:36

Nagyon jó!!!!!!!!
Halálra röhögtem magam!

Csöpp (the one and only) 2009.04.01. 14:45:02

De Picur...
Kifelejtetted a FeketePákóDzsí-t... ő lenne a az OM Helyesejtés osztályának vezetője...

Neton 2009.04.02. 11:28:56

Én azt mondom, hogy tegyük meg valamelyik Showder Klub-os arcot Miniszterelnöknek. Sokkal nagyobb fun lenne az egész politikai élet mondjuk KAP-pal. Esetleg végszükség esetén még mindig hívhatnánk Gordon Ramsey-t, tuti végig f*ck-olná a parlamenti közvetítéseket, amolyan "Hol van a k*rva rizottóm!" szinten. :D
süti beállítások módosítása