FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2007.08.02. 18:32 P.

Folyt...

Szóval jött ez a makkmarci a listával. Ilyenekkel jött nekem az 50 fokba, hogy hosszú a sor az ebédlőben. Tegnap 28. volt. Na és? Nekem meg nem is volt időm ebédelni. Hülyepöcs. A másik meg, hogy a gyereke nem érte fel a piszoárt a szállodában, ezért bokán hugyozta magát. Fizessem ki neki a mosást. o_0

A minap voltam a "Kék Lagunánál" és találtam egy szép nagy kagylót. Még élt. Gondoltam elhozom. Beraktam a fürdőszobába. 5 nap után éreztem, hogy valami elképesztően hugyszag van. Szídtam a tulajdonos, a görögöket, Krétát, Zeuszt és a lemenőit. Mire eszembe jutott, hogy a kagyló a büdös. Kiraktam a teraszra, reggelre meg megette a kecske.

Volt ma a takarító nő. Bebaszott a szobámba 31 darab törülközőt és 27 guriga vécé papírt, de felmosni már nem sikerült neki. Lassan több homok van a szobámba, mint a tenger parton. Ez csak azért kényelmetlen, mert felhordom az ágyra éa lábammal és szar arra kelni, hogy homok van a szádban és a füledben. Szóval zajlik az élet. Tegnap szabadnapom volt. Délután berugtam. Aztán este megint. Beszélgettem egy kurvára idegtépő csajjal a bárpultnál aki úgy üvöltött, hogy reggelre sípolt a fülem. Orosz csaj volt. Náluk ez normális. Meg az is, hogy liter számra nyelik a vodkát. Elegáns, csinos, esztétikus és szexi.

1 komment

Címkék: kréta balos


NAVIGÁCIÓ

2007.08.02. 10:33 P.

Röviden

Csak röviden, gyorsan, mert vár a német had.

Igazából nem történt semmi különös. Tegnap féligseggrészegre ittam magam pár debil német vendéggel. Nekem a pia ingyen van, de ők ezt nem tudták és mindig fizettek helyettem is. A bárpultos örült.

Tegnap előtt épp mentem volna haza, amikor jött egy jóképességű, szemüveges, szandált és fehér térdzoknit viselő NDK-s turista egy 2 méteres listával, hogy mi nem tetszik neki a szállodában. Hopp, menni kell. Folyt köv.

1 komment


süti beállítások módosítása