FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2007.06.24. 18:18 P.

És megint...

Újra itt rohadok a lakásban. Holnap szóbeli szigorlat. Megint sikerült időben elkezdeni tanulni. Jó esetben az anyag egyharmadát sikerül átnézni. Közben a volt barátnőm tekergeti a kést a hátamban. Mi a faszt élveznek ezek ezen?

A minap éppen horgászás közben kapott el a vihar. Ülök a tóparton. Felnézek. Hűűűmiapicsa?! És már fújta is a szél a szemközti partról a vízbe a sátrat. Persze ezt se tudták az okos meteurológusok előre. Idióták. Havi 300.000+ pénzért minden reggel összeülnek és eldöntik,hogy mit hazudjanak. Emlékeztetnék mindenkit,hogy tavaly azt mondták,hogy csak augusztus elején lesz jó idő. Ehez képest előtte is és utána is 40 fok volt. Csak abban a két hétben, amikor mindenki nyaralni volt -mert nagy naivan hallgattak rájuk-, akkor volt 20 fok. RISZPEKT! A kurva anyád.

Nézegettem blogokat, hogy azért mégiscsak tudjam már,hogy miről szól ez a műfaj. Hát ennyi down-kóros, halmozottan hátrányos helyzetű balfaszt akarva se lehetett volna összegyűjteni egy helyre.

Na megyek, szopok tovább a tanulással. Megjegyzem az egyetemen is akkora idióták dolgoznak, hogy tenyészteni kéne őket, utána péklapáttal agyonverni. Kiadják a tételeket 3 héttel a szigorlat előtt, már ez alapból no comment, de hogy olyan tételeket is belerak a kezével az a nyomoronc, amit nem is tanított, az már nem csak vérlázító,de a büdöskurvaanyád is!

2 komment

Címkék: vihar egyetem barátnő anyád sátor kurva meteorológia picsa down balfasz szigorlat


NAVIGÁCIÓ

2007.06.20. 08:15 P.

Azbesztmegbaszta...

Tejóég. Reggel van. És egy szemhunyásnyit sem sikerült aludni. Ellenben megint nézem a televíziót. A pollenjelentést az elmúlt másfél órában tizenkétszer láttam (plusz egyszer éppen a véce környékén voltam, ezért csak hallottam). Eddig tolták a kullancsos riadóztatást, most az valahogy háttérbe szorult. Biztos azok is már agyfaszt kaptak a melegtől.

Azért nagyon szomorú, hogy nincs semmi hír ebben a kurva országban, csak az, hogy zsanett önszántából oboázta-e körbe a fél rebiszt, vagy kényszerítették rá, hogy jön a meleg és hogy 10 év után végre kapott lakást egy 12 (!) gyermekes család. Teszem hozzá a faszi 2 éve munkaképtelen, de van egy 7 hónapos poronttya. Tudja,hogy éhendöglik a család bazmeg, de csinálja a kölyköket...

Na most liptaiklaudia megint megmondta a frankót. Ha valaki elájul az üljön le. Köszönjük szépen, egyes.

2 komment

Címkék: gyerek meleg anyád kurva 12 pofázás kullancs liptai claudia beugatás


NAVIGÁCIÓ

2007.06.20. 03:41 P.

Apropó!

Na majd én most megmondom a világnak! Mindenki bélogol. Mindenki véleményez. Én meg magamba forrongok mindig.

 

A szájbertérbe való belépésem oka: A FASZOM KIVAN!

Elég sok mindennel. Nem elég,hogy a vizsgaidőszak kellés közepén vagyok, a barátnőmre is most jön rá, hogy nem az igazi a kapcsolatunk. Gratulálok. Tavaly kidob a barátnőm miközben én külföldön dolgozom, mostmeg kidob az új "másik felem" mikor szigorlatok és Franciaország gazdaságföldrajza közepette esz a penész.

Közben a nyitott ablak előtt ülve hallom, hogy szól egy kocsinak a riasztója a belső kertben. Aztán hallom,hogy valami mozog a susnyásban a terasz előtt. Felkapom a -amúgy engedéllyel tartott- pisztolyt, odaosonok a teraszajtóhoz, hogy namajdmosténlerambózom azt aki kint van. Fülelek. Nem hallok semmit. Egy levél sem rezzen. Kinyitom, kiszólok: " a kurva anyád gyere ki onnan,mert beléd lövök" Hiszen minden kulturált ember így cselekedne. Felhúzom a pisztolyt, a kattanásra megszólal egy hang a bokorban: "le ne lüjj csak eltévedtem!" Tévedtél te a kurva anyádba! 2 méteres kerítés veszi körül a kertet, te meg véletlenül erre jártál és még a bokorba is beültél megpihenni. Hogy rohadna le a kezed. Természetesen mikor hallotta,hogy nincs jó kedvem összekapta magát és elslisszolt a kertből. Ez oszt világ.

Most meg nézem a tévében,hogy bredpitt meg a szopósszájú dzsoli homokzsákot (?) pakolnak a sivatagban. Biztos félnek,hogy elviszi a menekülttábort a cunami. Bredpitten kötött sapka, napszemüveg. Igazi bennszülött. Óvatos és preciz vágással a nagymellű vvanikó vízfeje jelenik meg a képen. Interjúvolják,hogy nem fél-e,hogy kifolyik a melle a melltartóból a nagymelegben.

És kontraszként kiemelve abból amivel a tévénézéssel párhuzamosan butítom magam (európa gazdaságföldrajza,hisz holnap vizsga):

  Charles De Gaulle: „A franciák csak nagy veszedelem esetén hajlandók összefogni. De hogyan is tarthatna össze egy ország, amelynek 265 féle sajtja van!"

Tehát már akkor sem voltak normálisak az országok vezetői. (gyk: 1945-46 között miniszterelnök, 1958-69 között pedig köztársasági elnöke volt a "265 féle sajtot zabáló" országnak)

Legalább akkora összefüggés, mint ha azt mondanánk, hogy azért élünk ilyen kibaszott szarul ebben a tetü országban, mert 10 millió embert nehéz eltartani.

 

Biztos én vagyok rossz helyen, de hát bassza már meg az egész világ.

Písz!

Szólj hozzá!

Címkék: franciaország faszkivan anyád de kurva sajt cunami riasztó beugatás degaulle gaulle betörő pisztoly brad pitt


süti beállítások módosítása